Lijsten op maat

Heeft u lijsten op maat nodig? Star Frame is sinds 2001 actief als online lijstenmaker voor grootverbruikers, interieurbouwers en de detailhandel.

De voordelen van maatwerk

Mooie baklijsten of wissellijsten geven een schilderij, tekening of poster nu nét dat beetje extra. Het mooiste resultaat verkrijgt u met lijsten op maat. Hierbij heeft u zelf controle over de grootte van het passepartout en keuze uit vele materialen voor de lijst.

Wij maken uw lijsten op maat

Star Frame heeft een eigen fabriek. Hier maken wij uw lijsten op maat en voeren wij een strikte controle uit, voordat wij ze zelf bezorgen. Voor uw lijsten heeft u de keuze uit meer dan 1000 ontwerpen. De materialen hiervoor hebben wij uit verschillende landen in Europa en Azië geïmporteerd en zijn direct op voorraad. Dit garandeert een snelle levering, ook bij grote bestellingen.

Onze waarden:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Betrouwbaarheid
Met een eigen transportafdeling laten wij niets aan het toeval over. Bent u werkzaam in de detailhandel of heeft u voor een project lijsten op maat nodig? Bekijk hier ons aanbod en vraag meteen een offerte aan.
Online catalogus
kliklijsten

Trefwoorden voor deze pagina:

Linkpartners: